Účet ve Fio bance si nově založíte z mobilu

9. 3. 2021

Zájemci o služby Fio banky si nyní mohou založit nový účet pouze pomocí aplikace Fio Smartbanking. Je to rychlé, jednoduché a samozřejmě zdarma.

„Většina klientů si sice stále zakládá nový účet u nás přímo na pobočce, ale podíl účtů založených na dálku v poslední době roste. Proto jsme chtěli nabídnout ještě jednodušší způsob, jak si u nás běžný účet založit. Celým procesem zájemce provede intuitivní průvodce, takže účet je možné založit opravdu odkudkoliv a během pár minut. A na pobočku vůbec není potřeba chodit,“ představuje novinku obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha. 

Založení účtu přes mobil je velmi jednoduché. Možnost založit si nový běžný účet pro fyzickou osobu je dostupná v nových verzích aplikací pro Android (2.4.3) i iOS (2.4.4). K založení stačí ofotit dva doklady totožnosti, ověřit se pomocí krátkého selfie videa a zaslat ověřovací platbu ze stávajícího účtu u jiné banky.

Kromě nového mobilního způsobu si zájemci o účet ve Fio bance mohou také zvolit založení kompletně přes počítač, pomocí kurýra nebo na pobočce.


Fio banka, a.s.
Prohlášení