Nové hypoteční centrum v Brně

19. 7. 2018

Fio banka otevřela svou druhou pobočku specializovanou výhradně na hypoteční úvěry. Zájemci o financování vlastního bydlení se mohou přijít poradit o nové hypotéce nebo vyřešit refinancování té stávající do nového hypotečního centra v Brně.

Před rokem představila Fio banka své první hypoteční centrum v Praze. Nyní i vzhledem ke stálému zájmu o hypotéky koncept rozšiřuje do dalšího města a nabízí lidem v Brně a okolí specializovanou pobočku zaměřenou na hypoteční úvěry a poradenství v oblasti financování bydlení. Zájemci najdou hypoteční centrum vedle současné pobočky Fio banky v centru města v Joštově ulici.

„Loni jsme otevírali pražské hypoteční centrum jako pilotní projekt a čekali jsme, jak velký zájem vzbudí. Reakce byly velmi pozitivní, protože specializovaná pobočka nabízí žadatelům větší klid a komfort. A pozitivně tento stav hodnotí i naši hypoteční specialisté. Proto jsme se rozhodli otevřít hypoteční centrum v dalším městě. Věříme, že se setká s úspěchem i v moravské metropoli,“ říká obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

Kromě dvou hypotečních center poskytuje Fio banka úvěry na bydlení také v rámci své standardní pobočkové sítě, která aktuálně čítá 82 míst. Pro zájemce je připravena hypotéka bez poplatků za sjednání i vyřízení, s možností úvěr kdykoliv zdarma splatit a s úrokovou sazbou od 1, 48 %. Kromě toho žadatel k hypotéce získá zdarma takzvané Hypospořicí konto, které umožňuje flexibilní snižování měsíčních splátek, protože jistina hypotéky ve výši aktuálního zůstatku na kontě není úročena.

Všechny výhody hypotéky najdete zde.


Fio banka, a.s.
Prohlášení