Fio banka nabízí kreditní karty

5. 2. 2018

Česká Fio banka rozšiřuje své úvěrové produkty o kreditní karty Mastercard pro spotřebitele a podnikatele. Nabízí jeden z nejnižších úroků na trhu, bezplatné vydání i vedení karty nebo volitelný začátek bezúročného období. Všechny kreditní karty jsou navíc součástí bonus programu Priceless Specials, který vrací procenta z nákupů.

Pro spotřebitele Fio banka připravila kartu Mastercard Credit s úrokem 19,90 %, pro fyzické osoby-podnikatele pak Mastercard Credit Business s úrokem 17,90 %. Jejich vydání i vedení je zcela zdarma. Držitelé kreditní karty mohou použít peníze na cokoliv a splacení odložit na později. Fio banka jim nabízí bezúročné období trvající až 45 dní, a pokud peníze splatí během něj, nezaplatí nic navíc. Začátek období si mohou sami zvolit a přizpůsobit ho například termínu své výplaty, aby mohli uhradit vyčerpanou částku bez starostí. Pomáhá jim k tomu i 100% inkaso, které lze nastavit zcela zdarma, a díky němuž dojde k automatickému a včasnému splacení. Kompletní servis pak doplňují bezplatná e-mailová upozornění na blížící se datum splatnosti.

„Když přicházíme na trh s novým produktem, chceme, aby splňoval naši filozofii nulových poplatků a jednoduchých podmínek. Proto jsou naše kreditní karty zdarma pro spotřebitele i podnikatele a nabízí celou řadu bezplatných výhod, jako je 100% inkaso, upozornění na blížící se datum splatnosti nebo nulové poplatky za výběry z našich bankomatů. Věříme, že si mezi silnou konkurencí na trhu najdou své místo i díky úroku, který je pod hranicí dvaceti procent,“ dodává Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

S kreditní kartou lze využít 10 výběrů měsíčně z bankomatů Fio banky bez poplatků (na vybírané částky se nevztahuje bezúročné období). Oba typy kreditních karet jsou automaticky součástí bonusového programu Priceless Specials, který vrací procenta z nákupů ve vybraných obchodech. Majitelé business kreditek se mohou navíc zaregistrovat do programu Business Selection a získat další výhody, jako je např. volný vstup do letištních salónků. Ke kreditním kartám lze kdykoliv online sjednat cestovní pojištění, pojištění ztráty či krádeže karty nebo pojištění právní ochrany řidičů.

Více informací o kreditních kartách najdete zde.


Fio banka, a.s.
Prohlášení