Pojištění ke kartám si sjednáte online

30. 8. 2017

Fio banka přichází s dalším zjednodušením svých služeb. Pojištění k platebním kartám lze nově sjednat nebo libovolně upravit online v Internetbankingu. To platí u všech karet, nových i již vydaných, a vztahuje se na všechny typy pojištění - cestovní, ztrátu a krádež karty i právní ochranu řidičů.

Česká Fio banka nabízí další produkt, který lze vyřídit kompletně online bez nutnosti chodit na pobočku. Všechny tři druhy pojištění k platebním kartám je teď možné jednoduše spravovat v Internetbankingu, to platí u karet nových i těch už vydaných. Klienti si tak v aplikaci u konkrétní karty vyberou typ pojištění a během pár kliků ho sjednají. Stejně snadno ho mohou upravovat, zrušit či přejít na jinou variantu s vyššími pojistnými limity. V aplikaci také přehledně vidí, jaké pojištění a na jak dlouho mají sjednané. Snadno a prakticky odkudkoliv si tak vyřídí cestovní pojištění pro celou rodinu, pojištění ztráty a krádeže karty včetně odcizení osobních dokladů či mobilního telefonu anebo pojištění právní ochrany řidičů.

„Pojištění k platebním kartám nabízíme řadu let, ale online ho bylo možné sjednat jen v rámci žádosti o novou kartu. Protože zájem o všechny tři typy pojištění narůstá, chtěli jsme nabídnout všem držitelům našich karet možnost si ho pořídit nebo upravit dle potřeby na dálku, z domova nebo i z ciziny. Věříme, že toto zjednodušení a zároveň časovou úsporu naši klienti ocení,“ komentuje novinku Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Pojištění ke kartám nyní vyřídíte z pohodlí domova. Podívejte se na všechny možnosti, které vám nabízíme.


Fio banka, a.s.
Prohlášení