Soutěž o lístky na finále Ligy mistrů

10. 4. 2017

Již dva roky získávají klienti Fio banky odměny za platby kartou Mastercard a Maestro v rámci programu Priceless Specials. Během té doby se jim vrátilo z nákupů ve vybraných obchodech skoro 9 milionů Kč. Ke dvouletému výročí programu připravila společnost Mastercard jedinečnou soutěž o dva lístky na finále fotbalové UEFA Champions League 2017.

Fio banka byla první z tuzemských bank zapojených do programu Priceless Specials, který vrací část peněz z nákupů v partnerských obchodech. Za necelé dva roky její klienti v těchto obchodech zaplatili sedm set tisíckrát kartami Mastercard a Maestro a získali zpátky téměř 9 milionů Kč. Průměrná výše transakce byla 600 Kč.

„Klientům šetříme peníze, protože nevybíráme poplatky za běžné bankovní služby. Před dvěma lety jsme k tomu přidali nadstavbu v podobě odměn z programu Priceless Specials. A devět milionů korun je pořádná odměna. Věřím, že i to je důvod, proč klienti rádi využívají naše služby,“ dodává Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Priceless Specials odměňuje nejen finančně, ale plní i speciální přání. Proto nyní Mastercard připravil soutěž o zájezd na finále fotbalové UEFA Champions League 2017, které se koná 3. června v Cardiffu. Součástí výhry jsou dvě vstupenky na fotbalové utkání, letenky a ubytování. Do slosování o výhru bude automaticky zařazen každý klient Fio banky, který svou kartou Mastercard nebo Maestro zaplatí alespoň pětkrát v partnerských obchodech programu v období od 3. dubna do 15. května 2017.

„Priceless Specials je výjimečný tím, že kromě vracení peněz z nákupů plní lidem různá přání. Ke dvouletému výročí programu jsme připravili skoro až snový zážitek v podobě dvou vstupenek na finále nejlepší fotbalové soutěže planety. Vyhrát a prožít tento neopakovatelný večer mohou právě i klienti Fio banky,“ říká Josef Machala, Mastercard Rewards Program Manager ČŘ/SR.

Kompletní informace i přesné znění podmínek soutěže najdete na webu www.specials.cz/uefa.


Fio banka, a.s.
Prohlášení